dijous, 23 de maig del 2019

Festa Gent Gran

Un any més, la nostra escola s'afegeix a participar en aquest acte de l'entitat de l'Església, CÀRITAS.
D'una banda, els alumnes de Primària han elaborat part dels detalls que s'han portat els més de 400 avis i d'altra, 6 voluntàries del projecte Voluntariat-ApS i el Víctor, han acompanyat amb les seves veus i música dels anys 50 i 60. Tota una experiència!





75 anys de Càritas Barcelona

Judit, Queralt, Víctor, Joana, Martina, Sofia i Júlia








Bon dia Víctor,

El motiu d’aquest escrit és expressar-te el nostre més sincer agraïment per la vostra participació en la Festa de la Gent Gran 2019.

MOLTES, MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ, IMPLICACIÓ I COL·LABORACIÓ en aquest esdeveniment que organitzem amb tanta il·lusió Escoles amb Cor-Educació en valors conjuntament amb el programa de Gent Gran de Càritas Diocesana de Barcelona.
Moltes gràcies per la vostra participació presencial amb voluntaris, pels punts de llibre, regals i treballs manuals que ens heu donat.  
Menció especial a la teva actuació acompanyat dels teus alumnes. Una vegada més, moltes gràcies per la teva magnífica actuació musical. Vas fer feliç a tots els assistents amb la teva música i les teves cançons. 
Ens agradaria destacar també el comportament i la col·laboració dels vostres alumnes voluntaris durant la celebració de la festa i el desmuntatge. En tot moment van estar a disposició de l’organització i van complir amb entusiasme i eficàcia les tasques que se’ls van encomanar.  Et preguem que transmeteixis el nostre agraïment als joves voluntaris i a les seves famílies. 

També moltes gràcies a tu per la teva implicació generosa integrant-te dins de l’equip d’organització general de Càritas Escoles amb Cor.

Com vas poder comprovar i perquè tinguis la informació resumida, van assistir a la festa 398 persones ateses per Càritas, 160 voluntaris de diferents col·legis i més de 30 persones d’organització. Heu col·laborat 54 escoles aportant voluntaris, treballs manuals, regals i escrits. Entre tots els col·legis que heu participat en aquesta activitat, ens heu enviat més de 650 escrits i vam recollir aproximadament 4.700 “regals” (treballs manuals, punts de llibre, flors, decoracions, obsequis diversos…) per donar als assistents i també a les persones grans ateses per Càritas que per diversos motius no van poder assistir a la Festa. També comentar-te que alguns dels treballs manuals i obsequis es podran utilitzar a les colònies d’estiu que organitza Càritas Diocesana de Barcelona per a la gent gran.
El nostre objectiu era que les persones grans que van venir a la festa s’ho passessin tan bé com fos possible, compartissin vivències amb gent jove i s’emportessin un record dels alumnes de les escoles que han volgut participar en aquesta activitat tan important per Escoles amb Cor. 
Tot l’equip d’Escoles amb Cor-Educació en valors creiem sincerament que hem aconseguit assolir els objectius que ens vàrem proposar. 

Reiterant-te el nostre sincer agraïment, rep una CORdial salutació i seguim en contacte.

Chufa Muntañola 627490276
Coordinadora Escoles amb Cor Educació en valors
Càritas Diocesana de Barcelona
Via Laietana, 5
08002 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada