dimecres, 25 de maig del 2016

Festa de la Primavera de la Gent Gran


COL·LEGI JESÚS, MARIA I JOSEP MANYANET SANT ANDREU

Sr. Josep Mª Taulats - Director
Sr. Víctor Martínez - Delegat de Pastoral

Benvolguts Josep Mª i Víctor,

Ens adrecem a vosaltres per agrair-vos la participació i col·laboració de la vostra escola a la festa de primavera de la Gent Gran de Càritas Diocesana de Barcelona.

Comentar-vos que la Festa va ser tot un èxit en gran part gràcies a vosaltres que vàreu participar tan activament amb els vostres alumnes. 



La gent gran i els voluntaris que els atenen van poder gaudir d’una festa intergeneracional alegre i molt emotiva. 
Les vostres actuacions musicals van estar fantàstiques. La gent gran atesa per Càritas va gaudir molt i aquest era l'objectiu principal.
Us preguem que feu extensible l'agraïment i la felicitació als alumnes voluntaris que van assistir a la Festa.  

Els assistents també van estar molt agraïts per tots els regals- manualitats, flors, punts de llibre...que els hi van fer dedicats i en especial per ells, els alumnes de les escoles que han col·laborat amb la Festa, com és el cas de la vostra escola. Tots els assistents es van poder emportar diversos regals així com un escrit dedicat del llibre-recull de poesies i escrits que vam preparar l’equip d’Escoles amb Cor amb tots els textos que ens vàreu enviar les escoles. 






Des de Càritas volem donar les gràcies a les Escoles que ens feu costat i que confieu en la tasca del programa Escoles amb Cor-Educació en valors. El vostre suport ens anima a continuar treballant per millorar les condicions i qualitat de vida de les persones més desprotegides i amb precaris recursos econòmics.

Tot restant a la vostra disposició, us reiterem el nostre més sincer agraïment per la vostra col·laboració.

Maria Teresa Muntañola 627490276
Escoles Amb Cor
Caritas Diocesana de Barcelona
Via Laietana, 5
08002 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada