dilluns, 30 de gener de 2017

LIPDUB & MANNEQUIN CHALLENGE

Iniciem el projecte "Mira'm als ulls" amb un agosarat repte: Lipdub & Mannequin Challenge.Pregària per la Pau a la nostra escola

Acabem de fer un acte conjunt de tota la nostra escola; perquè ens sentim agermanats i perquè volem posar al servei dels altres el nostre intel·lecte i el nostre cor.
Volem ser persones respectuoses, solidàries, justes, amables,...i una llarga llista de valors que, com a escola cristiana, hem de mantenir cada dia. A partir d’avui iniciarem una sèrie d’activitats a la nostra escola, per a treballar aquests valors i més important, per a posar-los en pràctica.
Que avui portem tots aquests cors de pau a les nostres llars i a les nostres famílies. I que puguem mirar als ulls dels altres amb afecte.
Ara, acabarem amb aquesta pregària i ens acomiadarem desitjant-vos una bona diada del Dia de la Pau.

Sant Josep Manyanet, Profeta de la Família:Ajuda’ns  a tenir els nostres cors oberts a perdonari a estimar els companys de classe,els professors, els amics, els pares, els avis, els germans,...Que aquest dia dedicat a la No-violència i la Pau,sigui un punt de partida de reflexió i de compromís de tots nosaltres.Amén.
I com a família Manyanetiana que som diem:

Lloada sigui la Sagrada Família! Jesús, Maria i Josep!

Cap comentari:

Publica un comentari