dijous, 2 de maig de 2019

Alegrem-nos! Jesús és viu!

El diumenge, Maria Magdalena se'n va anar al sepulcre de bon matí, quan encara era fosc, i veié que la pedra havia estat treta de l'entrada del sepulcre. Llavors se'n va corrents a trobar Simó Pere i l'altre deixeble, aquell que Jesús estimava, i els diu:

--S'han endut el Senyor fora del sepulcre i no sabem on l'han posat.

Pere i l'altre deixeble van sortir cap al sepulcre. Corrien tots dos junts, però l'altre deixeble s'avançà a Pere i va arribar primer al sepulcre, s'ajupí i veié aplanat el llençol d'amortallar, però no hi va entrar. Després arribà també Simó Pere, que el seguia, i va entrar al sepulcre; veié aplanat el llençol d'amortallar, però el mocador que li havien posat al cap no estava aplanat com el llençol, sinó que continuava lligat a part. Llavors va entrar també l'altre deixeble, que havia arribat primer al sepulcre, ho veié i cregué. De fet, encara no havien entès que, segons l'Escriptura, Jesús havia de ressuscitar d'entre els morts. I els dos deixebles se'n tornaren a casa. Jn 20, 1-10


Amb l'alegria de la Pasqua, tots els alumnes de la nostra escola hem celebrat que Jesús ha ressuscitat per nosaltres. També, hem aprofitat per a fer una ofrena floral a la Mamà del Cel; ja que el mes de maig està dedicat a Ella. Un bon moment per a dir-li que l'estimem molt.
"Oh! Maria, jo t'estimo!" Sant Josep ManyanetCiri Pasqual decorat per l'Hermano Juan David SF.


Aspersió.

Ofrena floral a la Mare de Déu.


Cap comentari:

Publica un comentari