divendres, 28 de febrer de 2020

MANYANET SOLIDARI: Som solidaris en família.

Iniciem la campanya pro Manyanet Solidari a Camerun.
La Marta ha donat testimoni de la seva vivència en el camp de treball que va fer aquest estiu passat a Yaoundé (Camerun) als alumnes de la nostra escola.
Especialment en aquest temps de Quaresma, és important pensar en l'altre i posar-nos a prova a veure què surt del nostre cor.
Més endavant es repartiran uns sobres per a fer les generoses aportacions.

Víctor i Marta (presentadors de la campanya).
COMUNICAT DEL PADRE EMILI BERBEL SF.

Bon dia a tot l'equip que treballeu per Manyanet solidari a l'escola. De cara a la nova campanya crec que és necessari que conegueu el que gràcies a Manyanet Solidari (és a dir a la col·laboració de vosaltres i les vostres famílies) s'ha pogut fer al Camerun l'any passat. A nivell general:

  1. Tenim 96 nens apadrinats (tenen accés a beques escolars i menjar): L' escola al Camerun no és gratuita.
  2. Hem renovat les instal·lacions esportives i d'accés a l'escola
  3. Hem creat una sala d'informàtica bàsica.
  4. Hem fet possible que 45 nens orfes s'ajuntin al casal de vacances que hem fet a l'estiu amb els cooperats (se'ls ha pagat la inscripció, material i menjar).
  5. Les vostres escoles ens donen material per als nens d'aquí (samarretes,  petits regals de stocks dels actes que feu, Cross, campanyes... esports) que utilitzem en els campaments que fem al juliol amb els nens.
Com veieu, podem treballar molt gràcies a vosaltres, que creieu en el que fem, tot i que a vegades no es vegi. Una salutació molt gran a tots els que treballeu per la Campanya de Manyanet Solidari , ja siguin alumnes, professors i famílies. Quan feu la pregària a classe, pregueu per nosaltres en aquesta quaresma i en la campanya de Manyanet Solidari. Els nens i joves de Camerun preguem per vosaltres també.,  Una abraçada molt gran i bona Campanya de Manyanet Solidari.

Atentament 
P. Emili Berbel SF.
Un dels missioners a Camerun.

Cap comentari:

Publica un comentari