dijous, 1 d’octubre del 2020

Càritas

Consultar newsletter en navegador.

Capçalera

Hola, com estàs? Desitgem que tant tu com la teva família i amistats estigueu bé.

Justament avui celebrem un dia que no se’ns pot passar al calendari. Perquè oblidar-lo també significa no recordar les persones que homenatja. Homes i dones que han aportat i aporten molt a la societat: saviesa, drets, cura... Sempre al nostre costat. I és que avui és el Dia Internacional de la Gent Gran, una jornada per valorar-la i posar de manifest el paper tan important però alhora tan oblidat que tenen dins de la nostra societat.

Et volem presentar la Victòria, que com moltes d'altres persones grans, ha passat moments molt durs durant la seva vida, i ara li n’ha tocat viure un altre: una emergència mundial. Ha hagut de viure confinada, sense poder estar al costat de la seva família, sentint-se més aïllada i, en conseqüència, més sola. Són una generació forta i que sap molt bé el significat d’ajudar i allargar la mà al pròxim. Ara, ens toca a nosaltres fer un pas endavant, per totes elles.

Des de Càritas, no ens n’oblidem i per això, dia a dia, continuem al seu costat. Malauradament durant la pandèmia han reduït la seva activitat física i estimulativa i ara, més que mai, necessiten tornar-se a sentir vives: socialitzar-se i rehabilitar-se físicament i emocionalment.

Com ho estem fent?

Amb totes les mesures de seguretat, continuem acompanyant les persones grans més vulnerables en aquest procés amb grups reduïts i fent tallers perquè recuperin el seu espai de relació. Com bé saps, donada la situació actual, els materials no es poden compartir. I per aquest motiu et demanem que ens ajudis a ajudar. És urgent aconseguir material per 150 persones grans dels barris de St. Andreu i St. Martí de Provençals.

Escull una de les opcions que et proposem i ajuda'ns a cobrir les necessitats de les persones grans que atenem.

Fes un donatiu i regala'ls vida.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Càritas Diocesana de Barcelona, amb domicili a Barcelona, Via Laietana n. 5, entl. FINALITAT: Mantenir-vos informats de les activitats que fa Càritas. LEGITIMACIÓ. Relació jurídica i consentiment. DRETS: Podeu excercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposición, portabilitat, limitació i revocació contestant aquest correu amb el text “Protecció de Dades” a l’assumpte. MÉS INFORMACIÓ: https://caritas.barcelona/es/aviso-legal/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada