dijous, 14 de setembre del 2017

CATEQUESI

 Resultado de imagen de animadas de semana santa


Per a aprofundir en el coneixement de Jesús, en la seva amistat, i poder seguir-lo amb alegria,… i celebrar La Comunió amb Jesús hi ha catequesi des de 3r i 4t de Primària

Pels qui vulguin acréixer en l’amistat i el seguiment de Jesús [després de La Comunió], hi ha catequesi a la seva edat quinzenalment. 

Pels Adolescents, des de 2n de Secundària, ens preparem per a celebrar La Confirmació; des de situacions en què ens trobem per raó de l’edat, i escoltant i pregant amb La Paraula de Jesús anem aprofundint més en els valors cristians que ens orientaran per a la vida. 

La Catequesi... no es fa a l’escola, però la tenim ben present per a vosaltres i els vostres fills. Està coordinada en tot l’Arxiprestat [als nostres barris]; podreu adreçar-vos a la vostra Parròquia per raó de domicili, o en aquella en què us trobeu. Des de l’escola tenim més present la Parròquia Sant Josep Manyanet [la nostra]. 

Les inscripcions per a La Catequesi, pel Curs 2017-2018, comencen el dimarts 19 de setembre [a tot l’Arxiprestat]. 

Per a consultes referides a La Catequesi, als Sagraments, o d’altres aspectes, podeu passar-vos pel Casal Parroquial Sant Josep Manyanet [c/ Sant Sebastià 47] els Dimarts i els Divendres, de 18.00h a 19.45h. També podreu contactar per telèfon en el 933.113.305.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada