dimecres, 6 de juny del 2018

AGRAÏMENTS CÀRITAS

Bon dia Víctor,

El motiu d’aquest escrit és expressar-vos el nostre més sincer agraïment per la participació de la vostra escola en la Festa de la Gent Gran 2018.
MOLTES, MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ, IMPLICACIÓ I COL·LABORACIÓ en aquest esdeveniment que organitzem amb tanta il·lusió Escoles amb Cor-Educació en valors conjuntament amb el departament de Gent Gran de Càritas Diocesana de Barcelona.
Moltes gràcies per la vostra participació presencial amb voluntaris, per les flors, els punts de llibre, les manualitats i pels regals que ens heu donat.  
Ens agradaria destacar el comportament i la col·laboració dels vostres alumnes voluntaris durant la celebració de la festa. En tot moment van estar a disposició de l’organització i van complir amb entusiasme i eficàcia les tasques que se’ls van encomanar. Et preguem que transmetis el nostre agraïment als joves voluntaris i a les seves famílies. 

Cal fer una menció especial a l’actuació que vas fer acompanyant dels teus alumnes. Ja saps que la gent gran gaudeix molt amb les teves cançons. Els fas passar sempre una estona fantàstica. MOLTES GRÀCIES pel teu entusiasme! I moltes gràcies també perquè et vas implicar d’una manera increïble i generosa integrant-te dins de l’equip d’organització general de Càritas Escoles amb Cor. També dir-te que sense la vostra ajuda teva i dels teus alumnes no hauria estat possible fer el desmuntatge  i recollida de la festa d’una manera tan ràpida i coordinada. 

I perquè tingueu la informació resumida, van assistir a la festa 320 persones ateses per Càritas, 137 voluntaris de diferents col·legis i més de 30 persones d’organització. Han col·laborat 49 escoles aportant voluntaris, manualitats, regals i escrits. Entre tots els col·legis que han participat en aquesta activitat, ens heu enviat més de 800 escrits i vam recollir, a les escoles que heu col·laborat, aproximadament 3800 “regals” (treballs manuals, punts de llibre, flors, obsequis diversos…) per donar als assistents i també a les persones majors ateses per Càritas que per diversos motius no van poder assistir a la Festa. També comentar-vos que alguns dels treballs manuals i obsequis s’utilitzaran  a les colònies d’estiu que organitza Càritas Diocesana de Barcelona per a la gent gran.
El nostre objectiu era que les persones majors que van venir a la festa s’ho passessin tan bé com fos possible, compartissin vivències amb gent jove i es portessin un record dels alumnes de les escoles que han volgut participar en aquesta activitat tan important per Escoles amb Cor. 
Tot l’equip d’Escoles amb Cor-Educació en valors creiem sincerament que hem aconseguit assolir els objectius marcats. 

Reiterant-vos el nostre sincer agraïment, rebeu una CORdial salutació i seguim en contacte.
Chufa Muntañola



Maria Teresa Muntañola 627490276
Coordinadora Escoles Amb Cor
Caritas Diocesana de Barcelona
Via Laietana, 5
08002 Barcelona






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada