dilluns, 31 de maig del 2021

Agraïment Escoles amb cor

Des del programa d’Escoles amb Cor-Educació en Valors de Càritas Diocesana de Barcelona volem expressar-vos el nostre més sincer agraïment per la vostra col·laboració i participació en la campanya DE TOT COR: PRIMAVERA EN GRAN que ha impulsat el nostre programa

MOLTES, MOLTES GRÀCIES pels packs-duo que heu preparat amb tanta il·lusió, moltes i moltes gràcies per la vostra implicació, entusiasme, solidaritat i compromís, moltes gràcies per impulsar la creativitat en els vostres alumnes i portar un somriure i alegria a la gent gran. Us demanem que transmeteu el nostre agraïment als alumnes que han participat en aquesta acció i al professorat que ho ha fet possible.

Us volem informar que la impactant resposta de les escoles i l’èxit de la campanya ens ha permès enviar i entregar els packs-duo a 1.252 persones de 30 projectes de Gent Gran i de 14 residències amb les quals Càritas col·labora amb els projectes Resivol i Quan Kedem.  

Amb la vostra participació en aquesta campanya, estem segurs que heu aportat el vostre granet de sorra perquè la primavera, amb escrits i treballs manuals entri a la llar de moltes persones. 

Rebeu una cordial salutació i seguim en contacte.  

Amb afecte, 

 

Chufa Muntañola 

Coordinadora Escoles amb Cor 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada