dijous, 25 de maig del 2023

Festa de Càritas

Després de la pandèmia, Càritas ha pogut reprendre la magnífica Festa Intergeneracional de la Primavera, a les Cotxeres de Sants. Un any més, alumnes de la nostra escola (i d'altres) han participat fent detalls per a la gent gran: flors per a decorar, marc de fotos, jocs de taula, polseres, punts de llibre, targetes amb flors, poesies decorades... A més a més, de l'actuació musical del professor Víctor amb les alumnes del Voluntariat-Aps de l'escola. 

Carta d'agraïment:

Bona tarda Víctor, 

Des del programa d’escoles amb Cor i del programa de Gent Gran de Càritas, us volem agrair la vostra assistència amb alumnes voluntaris a la FESTA INTERGENERACIONAL DE PRIMAVERA 2023. 

Moltes gràcies per la vostra implicació, el vostre compromís i la vostra col·laboració durant la festa. 

Va ser fantàstic comprovar que les persones grans estaven contents i feliços i que gaudien de la festa i de la companyia dels joves que els acompanyaven.


Una vegada més, IMPRESSIONANT la vostra actuació! Fantàstica l’actitud dels alumnes i la interpretació de les cançons. La gent gran va gaudir molt del vostre espectacle.

 

Et prego que transmetis el nostre agraïment a tots els alumnes que van assistir a la festa. Un agraïment especial per tu, pel teu entusiasme i per la teva ajuda. MOLTES, MOLTES GRÀCIES!  

D'aquí a uns dies us enviarem un resum fotogràfic de la festa.

Rep una cordial salutació i seguim en contacte.

 

 

Chufa Muntañola

Coordinadora Escoles amb Cor-Educació en valors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada