divendres, 21 de juny del 2024

Tren Missioner

 
Tren Missioner 2024 - Montserrat

La segona edició de la Trobada del Tren Missioner 2024 està en marxa. Tindrà lloc el proper 19 d’octubre a Montserrat.
 
Aquesta iniciativa, impulsada per Cristians Sense Fronteres i amb més de 30 anys d'història, torna a Catalunya de la mà i el treball conjunt de les Delegacions de Missions de les diòcesis amb seu a Catalunya i el suport dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense i de l’Abadia de Montserrat.

Convidem a infants, joves, grups de catequesi, escoles, parròquies, famílies, associacions i moviments, missioners, sacerdots i religiosos a participar en aquesta nova edició de la Trobada del Tren Missioner 2024. és una jornada festiva, de pregària, de reflexió i celebració entorn de la Jornada Mundial del DOMUND.

Des del Secretariat de Missions facilitarem el transport en autobús des de Barcelona fins a l'estació del Cremallera de Monistrol de Montserrat per a aquells grups que ho desitgin. Poseu-vos en contacte en el cas que estigueu interessats. Les places són limitades. 

Adjuntem dates del curs 2024-2025 perquè les tinguin en compte en l’elaboració del calendari de la  classe de religió i activitats pastorals del centre.
Més informació a: http://www.csf.es/tren-missioner-domund-2024
 i també a:  https://delegaciomissionsarqbarcelona.blogspot.com/

 

dijous, 6 de juny del 2024

Celebració religiosa final de curs

Es tracta de la 5na i darrera celebració conjunta. Aquesta és per a donar gràcies a la Sagrada Família i a Sant Josep Manyanet pel curs que hem viscut. 

Materials del Taller Naza-RedTaller Naza-Red, per a treballar el Final de Curs.


I4 i I5

I3

4t

2n




3r ESO

1r ESO
1r Batx

2n ESO


4t ESO



dimarts, 4 de juny del 2024

Manyanet Solidari

 Moltes gràcies a totes les persones que heu col·laborat en les paradetes solidàries pro-Manyanet Solidari S'han recollit 65€.

Màriam, Sofía, Nicole i Sara (VAPs)