divendres, 21 de juny del 2024

Tren Missioner

 
Tren Missioner 2024 - Montserrat

La segona edició de la Trobada del Tren Missioner 2024 està en marxa. Tindrà lloc el proper 19 d’octubre a Montserrat.
 
Aquesta iniciativa, impulsada per Cristians Sense Fronteres i amb més de 30 anys d'història, torna a Catalunya de la mà i el treball conjunt de les Delegacions de Missions de les diòcesis amb seu a Catalunya i el suport dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense i de l’Abadia de Montserrat.

Convidem a infants, joves, grups de catequesi, escoles, parròquies, famílies, associacions i moviments, missioners, sacerdots i religiosos a participar en aquesta nova edició de la Trobada del Tren Missioner 2024. és una jornada festiva, de pregària, de reflexió i celebració entorn de la Jornada Mundial del DOMUND.

Des del Secretariat de Missions facilitarem el transport en autobús des de Barcelona fins a l'estació del Cremallera de Monistrol de Montserrat per a aquells grups que ho desitgin. Poseu-vos en contacte en el cas que estigueu interessats. Les places són limitades. 

Adjuntem dates del curs 2024-2025 perquè les tinguin en compte en l’elaboració del calendari de la  classe de religió i activitats pastorals del centre.
Més informació a: http://www.csf.es/tren-missioner-domund-2024
 i també a:  https://delegaciomissionsarqbarcelona.blogspot.com/

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada