dijous, 26 de novembre del 2020

NADAL SOLIDARI

 Més que mai, fem que sigui un Nadal Solidari. 

Llavors els justos li respondran:

-Senyor, ¿quan et vam veure afamat, i et donàrem menjar; o que tenies set, i et donàrem beure? ¿Quan et vam veure foraster, i et vam acollir; o que anaves despullat, i et vam vestir? ¿Quan et vam veure malalt o a la presó, i vinguérem a veure't?

El rei els respondrà: 

-Us ho asseguro: tot allò que fèieu a un d'aquests germans meus més petits, a mi m'ho fèieu. 

Mt 25, 37-40 


Benvolgudes famílies, 

Primer de tot, agrair-vos la participació en la campanya del DOMUND; s’ha recaptat per a les missions més que cap any anterior. Cada cop som més solidaris; però, malauradament, cada cop hi ha més necessitats, també al nostre entorn. 

Tot iniciant l’Advent, com a Escola amb Cor, en un any “normal”, començaríem la campanya de recollida d’aliments a la nostra escola; però condicionat per la COVID19, no ens permet fer-la com en anys anteriors. 

Per motius sanitaris, el Banc d’aliments de Sant Andreu no pot rebre visites dels alumnes del Voluntariat-ApS, ni tampoc poden acceptar els aliments que ens fèieu arribar a l’escola.

Des de DISA Sant Andreu-Càritas (abans Rebost Solidari), estan preparant amb els seus voluntaris, un lot de productes nadalencs per a cadascuna de les famílies amb risc d'exclusió social i que tenen dificultats. Com que aquests lots no els poden preparar amb els aliments que els fèiem arribar, estan adquirint aquests aliments per altra via. Així que la col·laboració de les escoles només pot ser econòmica. 

Us adjuntem el número de compte de La Caixa a nom de  DISA Sant Andreu (Col·legi Jesús, Maria i Josep- Manyanet Sant Andreu), perquè feu la vostra aportació.

ES30 2100 0617 7202 0005 0372



 Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració:

Víctor Martínez

Rble. Pastoral JMJ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada